Het jaar 2022 zit er alweer bijna op. Tijd om de balans op te maken en de 10 meest gelezen artikelen voor je op een rijtje te zetten.

10. Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Op 10 staat een review van de Samsung Galaxy Watch 5 Pro, een sporthorloge. Op Fiets testen we wel vaker sporthorloges, maar deze springt er qua looks echt bovenuit. Je leest het artikel hier.

9. Knieklachten na schuiven met zadel

Kniepijn na geschuif met het zadel, helaas komt het vaker voor. Wij schreven er een artikel over en blijkbaar waren veel mensen daar naar op zoek.

8. Trek Domane AL 3 getest

In deze top 10 vind je twee racetests: eentje van een loeidure fiets en een goedkope racer. Deze Trek Domane AL 3 haal je namelijk al voor iets meer dan € 1100 in huis en dat is tegenwoordig een prikkie.

7. Alle voor- en nadelen van velg- en schijfremmen

Als je nu nog een fiets met velgremmen koopt word je in een hoekje weggezet als niet wijs. Klopt dat wel? In dit artikel zetten we alle voor- en nadelen van velgen en schijven op een rij.

6. 5 goede sporthorloges

Vlak voor Black Friday schreven we dit artikel over sporthorloges. Dat er veel vraag naar is blijkt wel uit de cijfers, want het artikel is binnen een maand tijd al goed voor een plek in deze top 10.

5. Pinarello Dogma F getest

‘Hoe leg je dit thuis uit’ staat er in de kop van dit bericht. Niet onterecht: € 14.000 voor een racefiets is natuurlijk niet normaal, maar dan heb je wel deze prachtige Pinarello in je woonkamer staan…

4. De fietsmarkt is behoorlijk in de war, wordt het weer normaal?

Nog een actueel bericht: de gekte rondom het kopen en verkopen van fietsen. Wordt het ooit weer normaal?

3. Alcohol en de effecten op wielrennen

Alcohol en wielrennen, voor de een onlosmakelijk verbonden en voor de ander juist niet. Wat voor effect heeft alcohol op je lichaam?

2. Veel fietsen, weinig afvallen

Hoe kan het dat als je veel fietst en goed op je voeding let, dat je niet afvalt? Deze vraag kregen we ingestuurd en onze voedingsdeskundige geeft in dit bericht antwoord.

1. Dit is waarom jouw fietshelm een houdbaarheidsdatum heeft.

Hoe komt het dat je fietshelm maar pakweg drie tot vijf jaar mee gaat? Wij zochten het voor je uit. Gelukkig niet voor niets: dit is het best gelezen artikel van 2022.