Hoewel het nog 2022 moet worden, valt vanaf vandaag al de eerste editie van het nieuwe jaar op de deurmat. Het wordt een bijzonder jaar waarin we ons 40-jarig jubileum vieren. Daar later in het jaar meer over, eerst over op de orde van de dag: dit staat er allemaal in Fiets editie 01 van 2022.

Mijn fiets en ik: vier lezers en vier fietsen. Hun verhaal over de Cervélo S5, BMC Roadmachine 01 Three, Sensa Romagna en Trek Boone 6. Léon van Bon kreeg de Bianchi Impulso Pro onder zijn kont geschoven. Ook lees je alles over de Zannata Z30 en Massini Richmond II, twee betaalbare racers van rond de 1500 euro. Waar schuilt het addertje?

Cover Fiets 01/2022

Wat zijn de beste accupompen en mobiele reinigers? Wij zochten het uit. Hoe bepaal je de ideale setup van je veersysteem? Ook daar zochten we een antwoord op. Voor de rubriek Training en Voeding namen we contact op met Yara Kastelijn, die zichzelf soms eigenlijk te lief vindt voor de topsport. Hoe eet zij rondom wedstrijden? Dat en heel veel meer lees je in de gloednieuwe editie, tot 9 januari 2022 te koop voor slechts €5,95. Daarna betaal je de ‘gewone prijs’ van €6,75. Wees er dus snel bij. Gebruik bij het bestellen de kortingscode FTS0122.

De nieuwe Fiets bestel je hier zonder verzendkosten!