Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Topveldrijders zakken 12 februari af naar Hulst

Hulst heeft een mooie plek op de veldritkalender gekregen. De nieuwe Vestingcross vindt op 12 februari plaats en kan direct rekenen op veel aandacht. De veldrit wordt live op Omroep Zeeland en de Belgische televisie uitgezonden en diverse toppers hebben al hun deelname toegezegd.

Geweldige exposure

De gemeente Hulst verwacht zo’n 5.000 tot 10.000 toeschouwers langs het parcours en zo’n 800.000 tot een miljoen tv-kijkers. “Dat is een geweldige exposure voor Hulst”, zei wethouder Hageman eerder tegen Omroep Zeeland. Het doel van de Zeeuwse gemeente is om uit te groeien tot een klassieker. “Wij willen deze plaats op de kalender behouden en elk jaar de wereldtop naar Hulst toehalen.”

Wout Van Aert en Mathieu van der Poel zijn er op 12 februari al bij in Hulst. De kans is dus groot dat de nieuwe wereldkampioen twee weken na de WK te bewonderen is. Ook Tom Meeusen, Lars van der Haar en David van der Poel zijn van de partij.

Facebook comments worden geladen...