*

Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Werk vanaf oktober aan je MTB-techniek

NTFUIn het weekend van 1 en 2 oktober beginnen de MTB-trainingen van Start2Bike weer. Startende mountainbikers kunnen op meer dan 40 locaties door heel Nederland werken aan hun basistechnieken, onder leiding van ervaren trainers.

Start2Bike

“Doordat deelnemers aan Start2Bike meer technieken beheersen en hun fiets beter onder controle hebben, zullen zij na de training in staat zijn langere ritten te fietsen met een hogere moeilijkheidsgraad,” zo staat er op de site van de NTFU. De basistechnieken bestaan uit remmen, schakelen, bochtentechniek, klimmen, dalen en het nemen van obstakels.

Jaarlijks starten er 40.000 mensen met mountainbiken. De trainingen zijn niet alleen voor hen bedoeld, maar ook voor al meer ervaren mountainbikers die nog nooit een training hebben gevolgd. Meer informatie vind je op de website van Start2Bike. Daar staan ook alle locaties op.

Facebook comments worden geladen...