In aflevering 61 blikken we terug op een bomvol fietsjaar. Zijn we tevreden met onze prestaties, op en naast de fiets? Wat waren de mooiste dagen op de fiets, en welke route was de allermooiste? Ook kijken we vooruit op onze fietsplannen van 2024. Spoiler Alert; Edwin wil een groepsrit van 300 km organiseren, Michael bereidt zich voor op de ‘Geile Strecke’ en Herman probeert een remedie te vinden voor zijn wedstrijdzenuwen. Reken dus op een portie fietsinspiratie voor het nieuwe jaar!

Luister via je favo podcast app (iTunes hier & Spotify hier) of via de widget

Genoeg praatstof

Ook bladeren we door de nieuwste Fiets Magazine editie 1. Genoeg praatstof, want in dit themanummer ‘kort en krachtig’ gaat het over hoe je een sprintje wint, dat aluminium niet dood is, waarom wielrenners een hogere pijngrens hebben en nog veel meer. Ten slotte, leuke events voor tijdens de feestdagen en de eerste maand van het nieuwe jaar. Aan tafel Edwin Haan, Michael Kerkhof en Herman van Tilburg.

Fijne feestdagen!

Bedankt voor het massaal luisteren naar onze afleveringen in 2023! Het was een feestje om te doen, mede dankzij de gasten die aanschoven. Volgend jaar gaan we natuurlijk door! Fijne feestdagen, namens de redactie van Fiets.

Fiets editie 1, themanummer kort & krachtig

Hoewel het nog geen 2024 is, is de eerste editie van het nieuwe jaar al wel uit. We beginnen direct met een themanummer. Alles lezen over ‘kort en krachtig’? Ga dan snel naar de winkel en schaf de nieuwste editie voor maar 6,75 euro aan. Bestel zonder verzendkosten!

Banner Fiets editie 1

Fiets de Podcast sportvoedingpakket

Een pakket met onder meer: 1kg isotonic sportdrink, endurance bars, bidon, gels en electrolyte shots. Normaal kost dit pakket € 61,05, maar met de kortingscode: podcast betaal je slechts €35BYE! Nutrition staat voor hoogwaardige sportvoeding op een natuurlijke basis zonder chemische smaakstoffen. Voor info en aankoop ga ja naar BYE! Nutrition

Doe mee aan een fietsevenement!

Wist je dat we op fiets.nl verschillende overzichten hebben met events.

Alle cyclo’s vind je op deze pagina

De toertochten staan hier

Stuur je vragen

Stuur je vragen naar podcast@fiets.nl, want met alle liefde beantwoorden we die in de volgende aflevering. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter.

Train met JOIN!

Fiets heeft samen met JOIN een leuke aanbieding voor jou. Ontvang 2 maanden gratis bij een JOIN-abonnement. Scan de QR-code en begin met trainen! Luister ook Fiets de Podcast #41 met Jim van den Berg van JOIN, Straks vlammen met de juiste trainingsaanpak!