Luister naar aflevering 67 van Fiets de Podcast. Vanuit de Verenigde Staten hebben we aan tafel; Gosse van der Meer. Een heerlijke verhalenverteller, maar bovenal fietsavonturier en crossfenomeen. Gosse heeft genoeg meegemaakt op twee wielen. Van leren crossen in de Friese klei naar winnen en afzien op de meest exotische plekken. Ook doet Gosse uit de doeken hoe spannend het was om met Niki Terpstra mee te doen aan de Cape Epic.

Reken dus op een uitzending die gegarandeerd zorgt voor verbazing en een glimlach. Maar vergis je niet in Gosse want hij kan serieus een potje hard fietsen of het nu cross, mountainbike of gravel is. Niet alleen tijdens de bekende koersen in Nederland en België, maar ook in Australië, Azië en Amerika. En dat ook nog eens betaald of zoals Gosse het zegt; “betaald worden voor het fietsen is mooie flikkerij”.

Hoe lukt het Gosse om als ‘eenmansploeg’ de wereld rond te reizen op zoek naar unieke wedstrijden? Wat kunnen we van zijn fietsavonturen leren en waarom zouden wij net als hem af en toe een ander spoor moeten volgen? Immers verandering doet leven toch? Aan tafel Gosse van der Meer, hoofdredacteur Edwin Haan en Herman van Tilburg. Veel luisterplezier!

Portie fietsinspiratie

Wil je meer weten over Gosse van der Meer volg dan zijn instagram. Absoluut de moeite waard voor een lach en een flinke portie fietsinspiratie!

Luister via je favo podcast app (iTunes hier & Spotify hier) of deze widget

Jouw vraag in de podcast

Stuur je vragen naar podcast@fiets.nl, want met alle liefde beantwoorden we die in de volgende aflevering. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter.

Fiets de Podcast sportvoedingpakket

Haal voordelig je verantwoorde sportvoeding in huis! Dankzij onze partner Bye Nutrition koop je nu voor 55 euro het ‘Fiets de Podcast sportvoedingpakket’. Normaal betaal je 70 euro, een flinke korting dus. In het pakket zit maar liefst 1kg isotonic sportdrink, endurance bars, gels, electrolyte shots en een bidon. Zo ben je klaar voor je sportieve uitdaging. Ga naar b-y-e.nl en gebruik de code Podcast! 

BYE! Nutrition staat voor hoogwaardige sportvoeding op natuurlijke basis zonder chemische smaakstoffen. 

Fiets editie 3

Heb jij Fiets editie 3 al in huis? Ga snel naar de winkel en schaf de nieuwste editie voor maar 6,99 euro aan. Of bestel online zonder verzendkosten!

In Fiets #3 testen we de Canyon Endurace, een racer voor lange dagen in het zadel. Verder de betaalbare Brixia gravelbike, plus een echte Nederlandse hardtail, de Sensa Fiori Evo. Léon van Bon ging op pad met een bloedmooie Passoni. En verder:

  • Vrouwen lijken in het voordeel bij ultra-events. Hoe langer de afstand, hoe beter ze worden!
  • We testen werkplaatsstandaards, welke is het handigst en past iedere fiets?
  • Nieuw seizoen, nieuwe kleuren: Een overzicht van alle profploegen.
  • Natuurlijk ook: de rubriek Gezien & Getest met nieuw spul, fietsen in Abu Dhabi voor het WK e-Sports en een interview met Mariëlle Meijering, ze werd prof op haar 28e.

Welk fietsevenement kies jij?

Wist je dat we op fiets.nl verschillende overzichten hebben met events.

Alle cyclo’s vind je op deze pagina

De toertochten staan hier