Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Grote Pinarello show 2012

Na een eerste, succesvolle editie vorig jaar organiseert Evertse Sport wederom een grote unieke Pinarelloshow. Op deze show zullen alle modellen en kleuren die Pinarello in 2012  staan. Importeur Cardsport zorgt ervoor dat alle modellen en kleuren in Renesse te zien zijn.   Dit jaar komt ook Campagnolo met het complete programma wielen en groepen naar Renesse. Naast Pinarello en Campagnolo zal ook Castelli de kleding voor 2012 presenteren.  Fietscafe de Biet zorgt voor een lekkere Italiaanse espresso.

Evertse sport is al meer dan 20 jaar een begrip in Zuid-West Nederland op het gebied van Pinarello racefietsen. Zij zijn één van de weinige winkels die zich uitsluitend richten en specialiseren in één merk. Dit resulteert dan weer in een uitgebreide kennis en deskundigheid van de Pinarello, wat dan weer tot gevolg heeft dan klanten uit heel Nederland en een groot deel van België bij Evertse sport zich laten informeren over een nieuwe Pinarello. Zij verkopen dan ook uitsluitend Pinarello en Opera, daarnaast hebben  zij ook ‘bijna’ alle kleding en accessoires van Pinarello. Daarnaast hebben ze een ruime collectie kleding van Campagnolo en Pinarello en een uitgebreid assortiment zadels en schoenen. Op deze show staan diverse scherp geprijsde showaanbiedingen.

De Show vind plaats aan de Duinzoom 1 in Renesse en is open op Zaterdag  8 oktober 10.00-17.00 uur en zondag 9 oktober van 11.00-16.00 uur. De Italiaanse koffie staat voor u klaar.

www.evertsesport.nl

Facebook comments worden geladen...