Ook deze maand staan er weer veel mooie fietsen op FindYourBike. Wij hebben een overzicht gemaakt met enkele mooie gravelbikes, zodat er misschien wel iets voor jou tussenzit.

1. Merida Silex 400
De comfortabele geometrie en de vele montagepunten voor dragers en bidonhouders maken de Silex een veelzijdige en avontuurlijke gravelbike. De nieuwe Shimano GRX groep is speciaal ontwikkeld voor gravelavonturen en dankzij de 38C Maxxis Rambler banden kom je op elke ondergrond goed uit de voeten!

Prijs: €1.549
Bekijk de fiets hier

0521 MERIDA SILEX 400

 

2. Cannondale Topstone Carbon 4
De Cannondale Topstone Carbon 4 is een prachtige carbon gravelracer die jou op al je avonturen kan voorzien van materiële ondersteuning. Het frame is gemaakt van carbon en is erg licht maar ook stijf. Daarnaast is het frame uitgerust met de KingPin suspension. Hierdoor heb je een ‘veerweg’ op de achterbrug en dat ga je zeker merken tijdens het fietsen. Ook deze gravelbike is uitgerust met de Shimano GRX800 groepset, speciaal voor off-road ritten. De 22 versnellingen schakelen soepel, ook onder belasting, en de hydraulische schijfremmen zorgen voor uitstekende remprestaties!

Prijs: €3.499
Bekijk de fiets hier

0521 CANNONDALE 700 M Topstone Crb 4

3. Cube Nuroad EX
Cube heeft bij de Nuroad EX het motto: minder is soms meer. De fiets heeft een superlicht aluminium frame en een vergevingsgezinde carbon vork als de basis van deze vernieuwde alleskunner. De Shimano’s GRX 1×11 gravel groep houdt het daarbij simpel. Maar één voorblad en tóch een breed bereik. Volumineuze maar licht rollende banden en een cockpit die specifiek is ontworpen om tijdens lange ritten maximaal comfort te bieden, maken het plaatje compleet!

Prijs: €1.449
Bekijk de fiets hier

0521 Cube NUROAD EX

4. Ridley Kanzo Fast
Geen enkele gravelbike is zo reactief als de Kanzo Fast. De achterzijde werd ontwikkeld met een focus op comfort. De achterbrug werd extra laag ingezet en ook de D-vormige zadelpen verhoogt het fietsgenot. De geometrie en het aero stuur zijn helemaal volgens de gravel standaard ontworpen. Aerodynamisch, maar toch comfortabel!

Prijs: €3.999
Bekijk de fiets hier

Ook deze maand staan er weer veel mooie fietsen op FindYourBike. Wij hebben een overzicht gemaakt met enkele mooie fietsen, zodat er misschien wel iets voor jou tussenzit.  1. Merida Silex 400 De comfortabele geometrie en de vele montagepunten voor dragers en bidonhouders maken de Silex een veelzijdige en avontuurlijke gravelbike. De nieuwe Shimano GRX groep is speciaal ontwikkeld voor gravel avonturen en dankzij de 38C Maxxis Rambler banden kom je op elke ondergrond goed uit de voeten! Prijs: €1.549 Bekijk de fiets hier 2. Cannondale Topstone Carbon 4 De Cannondale Topstone Carbon 4 is een prachtige carbon gravelracer die jou op al je avonturen kan voorzien van materiële ondersteuning. Het frame is gemaakt van carbon en is erg licht maar ook stijf. Daarnaast is het frame uitgerust met de KingPin suspension. Hierdoor heb je een 'veerweg' op de achterbrug en dat ga je zeker merken tijdens het fietsen. Ook deze gravelbike is uitgerust met de Shimano GRX800 groepset, speciaal voor off-road ritten. De 22 versnellingen schakelen soepel, ook onder belasting, en de hydraulische schijfremmen zorgen voor uitstekende remprestaties! Prijs: €3.499 Bekijk de fiets hier 3. Cube Nuroad EX Cube heeft bij de Nuroad EX het motto: Minder is soms meer. De fiets heeft een superlicht aluminium frame en een vergevingsgezinde carbon vork als de basis van deze vernieuwde alleskunner. De Shimano’s GRX 1x11 gravel groep houdt het daarbij simpel. Maar één voorblad en tóch een breed bereik. Volumineuze maar licht rollende banden en een cockpit die specifiek is ontworpen om tijdens lange ritten maximaal comfort te bieden, maken het plaatje compleet! Prijs: €1.449 Bekijk de fiets hier 4. Ridley Kanzo Fast Geen enkele gravelbike is zo reactief als de Kanzo Fast. De achterzijde werd ontwikkeld met een focus op comfort. De achterbrug werd extra laag ingezet en ook de D-vormige zadelpen verhoogt het fietsgenot. De geometrie en het aero stuur zijn helemaal volgens de gravel standaard ontworpen. Aerodynamisch, maar toch comfortabel! Prijs: €3.999 Bekijk de fiets hier 5. Scott Speedster Gravel 40 De Scott Speedster Gravel 40 gravelbike is een racefiets die alle ondergronden aankan. Asfalt, gravelpaden, bospaadjes, schelpenpaden, noem het maar op. De 35 mm brede Schwalbe banden geven veel grip en comfort tijdens een avontuurlijke fietstocht. Hij is afgemonteerd met de soepel schakelende groep van Shimano Tiagra met 20 versnellingen. De mechanische schijfremmen zorgen voor gedoseerde rem eigenschappen onder alle omstandigheden. Prijs: €1.399 Bekijk de fiets hier

5. Scott Speedster Gravel 40
De Scott Speedster Gravel 40 gravelbike is een racefiets die alle ondergronden aankan. Asfalt, gravelpaden, bospaadjes, schelpenpaden, noem het maar op. De 35 mm brede Schwalbe banden geven veel grip en comfort tijdens een avontuurlijke fietstocht. Hij is afgemonteerd met de soepel schakelende groep van Shimano Tiagra met 20 versnellingen. De mechanische schijfremmen zorgen voor gedoseerde rem eigenschappen onder alle omstandigheden.

Prijs: €1.399
Bekijk de fiets hier

 

0521 Scott Speedster Gravel 40