Het is weer tijd voor een nieuw overzicht van mooie fietsen op FindYourBike. Deze maand lichten we de gravelbikes uit, want op de online marktplaats voor fietsen staan weer veel tweewielers op een nieuwe eigenaar te wachten. Een overzicht van de vier best betaalbare gravelfietsen.

Cannondale CAADX 105

Helaas hebben de meeste gravelbikes een duur prijsje. Wij hebben er een aantal voor je geselecteerd met een (redelijk) betaalbare prijs. Deze Cannondale CAADX in maat 58 is een mooie aluminium instapfiets. Hij is afgemonteerd met Shimano 105, Schwalbe CX compact banden en CX 2.0 disc wielen.

Adviesprijs: €1699
Bekijk hier de fiets.

Cannondale CaadX

Cube Nuroad Pro

Deze gravelbike is geschikt voor elke fietser die geen enkele uitdaging uit de weg gaat en gemotiveerd is om de gravelstroken te ontdekken. Cube heeft deze gravelbike ontwikkeld om de onverharde wegen te bestormen en op avontuur te gaan. Dankzij de fijne geometrie en een goede aandrijving is het mogelijk om lange en comfortabele kilometers te rijden. De Cube Nuroad is een fiets die de eigenschappen van een race en crossfiets in éen heeft. Dit maakt het dan ook een uitstekende gravelbike. De basis van deze fiets bestaat uit een lichtgewicht aluminium frame en kabels die in het frame zijn weggewerkt, waardoor deze goed beschermd liggen. De fiets is geschikt voor mensen die van afwisseling houden en het avontuur durven aan te gaan.

Adviesprijs: €1149
Bekijk hier de fiets.

Cube Nuroad

Bulls Grinder

Weet je nog niet of een gravelbike bij jou past? Dan is deze fiets een mooie mogelijkheid om het uit te proberen. Het is een tweedehands gravelbike maat 55 die jou nog prima over onverharde paden kan laten scheuren.

Adviesprijs: €845
Bekijk hier de fiets.

bulls grinder
Scott Speedster Gravel 30

Deze prachtige fiets is zeer geschikt voor een onverhard avontuur en maakt het mogelijk om met hoge snelheid over onverharde paden te scheuren. Dankzij de comfortabele geometrie, monteermogelijkheden voor brede banden en de uitstekende afmontage is deze fiets een liefhebber onder de ervaren en beginnende fietsers.

Adviesprijs: €1899
Bekijk hier de fiets.

Scott Speedster