Even slikken is het wel, een maat groter bestellen dan je gewend bent. Maar eenmaal de hele Stolen Goat Kit aangetrokken, verdwijnt dat snel naar de achtergrond. Het Hinterland Epic-shirt is gemaakt van een mooie, zachte stof en valt prettig om je armen.

Het knelt niet. Ook zit er een speciale bewerking in de nek waardoor je de rits makkelijk tot boven aan toe dichtdoet. Het Tapioca-ondershirt is zó mooi, dat je liever zonder jersey weggaat om deze te kunnen showen. Het voelt als een tweede huid en op een warme dag houdt het je goed koel onder je fietsshirt. De Epic-broek is een feestje. Deze is voorzien van een fijne zeem, waarmee je makkelijk lange tochten zonder zitvlakproblemen uit kan rijden.

De broek heeft mooie lange pijpjes en ook de band kleeft niet. Passen is aan te raden, want de bibshort valt nogal klein. Extra luxe is de rits die achter in je broek zit en waarmee je een sanitaire stop onderweg een stuk makkelijker maakt. Een setje waarin je alleen al door het uiterlijk harder gaat fietsen.

Meer informatie op stolengoat.com.

Stolen Goat Womens Hinterrland Stolen Goat Womens Hinterrland