Het is vandaag de derde maandag van januari en die staat ieder jaar bekend als Blue Monday, ofwel deprimaandag. Het zou de dag zijn waarop we ons down of somber kunnen voelen. Wanneer we deze steeds populair wordende term opzoeken op Google, lijkt Blue Monday eerder symbool te staan voor het jaar 2020..

Lees je even mee:
• ‘
Goede voornemens zijn mislukt’; dat fietsdoel ging waarschijnlijk niet eens door;
• ‘De vakanties lijken nog ver weg’; vakantie? We komen de Nederlandse grens niet eens over;
• ‘De gezellig en drukke feestdagen zijn voorbij’; verander gezellig maar in bijzonder en drukke door het woord beperkende.

Laten we niet te veel kijken naar de dingen die niet kunnen, en focussen op de dingen die we nog wel mogen doen: bewegen in de buitenlucht. Dit is trouwens stress verlagend en dat is precies de activiteit die we tijdens een Blue Monday goed kunnen gebruiken. Check hieronder drie producten om deze en alle volgende, sombere dagen sprankelend door te brengen.

  1. Sprinkles Crew sokken van Fastline Industries

Maak van iedere fietsrit een feestje met deze vrolijke confetti-sokken van Fastline Industries. Je kan kiezen tussen twee maten: small/medium of large/extra large. Het merk geniet vooral bekendheid onder de motorcrossers, maar zijn ook prima te dragen als fietssokken. Je koopt deze sokken online voor €14,83 of zoek op de website naar een dealer bij jou in de buurt.

Klik hier voor de sokken van Fastline Industries.

pastedGraphic.png

2. Wrap zelf je Wahoo fietscomputer met deze panter Wahooskins 

Je bestelt voor €19,95 deze wrapfolie waarmee je zelf aan de slag gaat om jouw standaard Wahoo fietscomputer om te toveren tot een limited edition. Liever een andere print? Houd de website in de gaten, er komen namelijk regelmatig nieuwe uitvoeringen online.

Klik hier voor Wahooskins.

pastedGraphic_1.png

3Trakteer jezelf op sportvoeding met een vleugje chocolade

Op het moment dat we chocolade eten, komt er dopamine vrij. Inderdaad, dat stofje waar we ons gelukkig door voelen. En laat er nou net een ruime keuze zijn wat betreft chocolade sportvoeding in de vorm van repen en dranken. Een winnende formule: we herstellen beter én voelen ons gelukkiger. Klik hier voor deze Powerbar reep en heel veel andere chocolade producten. Welke chocolade sportvoeding moeten wij volgens jou absoluut eens proberen? 

pastedGraphic_2.png