Het Nederlandse fietskledingmerk Ingeklikt komt met twee nieuwe kledingsets op de proppen. “Waar voorheen in het voorjaar enkel een fietsshirt met bijpassende broek en arm- en beenstukken werd gepresenteerd, zijn dit jaar de complete kits meteen te bestellen”, laat Ingeklikt weten.

“Onze klanten stappen graag volledig in stijl op de fiets. Vorig jaar kregen we veel vragen over uitbreiding van de sets met kledingstukken als fietsjacks en handschoentjes. Reden genoeg om onze fans aan het begin van het seizoen complete, uitgebreide sets aan te bieden”, vertelt oprichter Marloes de Bruin.

Almond Blossom en Jellyfeast

Daarom is er nieuwe kleding toegevoegd aan de collectie. Zo is er de Almond Blossom, geïnspireerd op het gelijknamige schilderij van Vincent van Gogh. Het setje bestaat uit een shirt, broek, jack, armstukken en handschoentjes. De prijzen vind je in de shop van Ingeklikt.

Almond Blossom Ingeklikt Almond Blossom Ingeklikt

Dan is er ook nog de Jellyfeast kit. “Onze kleding valt goed op in het verkeer, is vrouwelijk en super comfortabel.” Net als bij de Almond Blossom valt alles goed te combineren met kledingstukken uit de oude collectie, laat Ingeklikt nog weten.