De mooiste kleding hoeft niet altijd het duurste te zijn. Zo heb je deze set al aan voor net honderd euro. Compleet, een broek, en shirt. Dat is nog eens leuk.
Het shirt is van lekker soepel materiaal. Het zit niet te strak en heeft zoals je mag verwachten drie zakken achter op de rug. Deze hebben behoorlijk wat ruimte, je kunt alles dus eenvoudig meenemen.

De geplaatste siliconstrips aan de onderkant van het shirt voorkomen dat het geheel omhoog kruipt. De geperforeerde ventilatiestroken op de rug en schouders laten voelbaar de wind door waaien. Lekker als het warm is! Een mooi shirt, een prettige pasvorm. Niet te strak en aero. Gewoon een lekker fietsshirt. Het Is verkrijgbaar in diverse kleuren. En voor een deftige prijs.

De broek voelt zacht aan. De stof is duidelijk anders dan we gewend zijn. Dat geldt ook voor de lengte van de pijpen en de pasvorm. De broekspijpen zijn (erg) kort. Je hoeft niet bang te zijn voor tanlines onder je zomerjurkje. De pasvorm is vrij ruim waardoor de broek vrij los zit. Hierdoor gaat de broek, die desondanks hoog en prettig afsluit verschuiven waardoor de broekspijpen nog verder omhoog kruipen. De gebruikte zeem is van degelijke kwaliteit en makkelijk geschikt om meerdere uren mee te fietsen. Het shirt kunnen we iedereen aanraden, voor de broek geld zeker: goed passen. Wellicht heb je een maat kleiner nodig dan je gewend bent.

Bontrager heeft ook leuke bijpassende sokken in het assortiment! Gratis tip.

Bontrager Vella damesfietsbroek & shirt
€ 49,90 (shirt) €54,99 (broek)
trekbikes.com