In het voorjaar al te zien in ons magazine, nu uitgebreid getest. De kleding van Ingeklikt is hier al vaker langs gekomen.

Shirt

Het shirt heeft een opvallend, mooi design. Al moet je er van houden. De stof is dun en soepel. De voorkant valt beduidend korter dan de achterkant. Dit is vooral gedaan om ervoor te zorgen dat het shirt prettig zit wanneer je in de ‘fietshouding’ zit. Wanneer je van de fiets afstapt richting de koffie, is de voorkant wat kort. De tailleband aan de achterzijde heeft een gripper maar die doet nauwelijks iets. Het shirt kruipt ver omhoog en de onderkant “verdwijnt” dan ook tijdens je fietstocht helemaal onder de zakken. Ook de voorkant kruipt omhoog waardoor het een beetje een naveltruitje wordt. Gelukkig is de broek lekker hoog.

De mouwen zijn nauwsluitend en hebben aan de onderkant een inzet van ventilerend materiaal. Aan de onderkant van de mouwen zit een siliconen rand die een beetje een plakkerig gevoel geeft op de huid. Het shirt heeft ruime open zakken. De linkerzak heeft als extra nog een zakje dat is af te sluiten door middel van een reflecterende rits waarin een draadgeleider zit. Prettig wanneer je graag een podcast luistert onderweg.

Broek

Over de broek kunnen we kort zijn. Zelden een broek gezien waarvan de zeem zo plat gestikt is. Geen enkel randje of rafeltje wat zou kunnen irriteren. Dat verdient echt een pluim. Daarbij is de zeem ook nog eens van een goede kwaliteit en heel comfortabel. Ook bij lange ritten. De stof sluit heel mooi aan. De bretels zijn heel elastisch en voelen zacht aan. De broekspijpen hebben onderaan een brede band die mooi op zijn plaats blijft door kleine anti-slip puntjes. Allemaal ingrediënten voor een goede broek. En dat is het dan ook. De kwaliteit is erg goed. De broek maakt ons dan ook erg vrolijk. Het shirt doet dat met de print ook, met de pasvorm wat minder.