10 juli 2018 | Edwin Haan

Gekleurde covers voor Sigma Rox 12

Rob testte het Sigma vlaggenschip, de Rox 12, vorige maand uitgebreid. Prima fietscomputer/navigatiesysteem, maar wel een beetje saai in zwart of wit.

Sigma heeft nu 3 gekleurde covers om hem wat meer schwung te geven. Die koop je, per kleur, voor € 15,95. Bijvoorbeeld hier bij Futurumshop. De cover zelf is er in blauw, groen( beetje geel) of oranje.  Je krijgt er knopjes in die drie verschillende kleuren bij zodat je hem lekker kunt personaliseren.

Lees ook

Nieuw: Sigma Rox 12.0 Navigatiecomputer

 

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen