1 mei 2017 | Michael Kerkhof

Fietsen in Kos Griekenland

Advertorial –  Griekenland is een schitterende, veelzijdige bestemming voor een fietsvakantie. De eilanden en het Griekse vasteland zijn goede fietsbestemmingen, waarin zowel uitdagende fietsroutes als rustige, vlakke paden vertegenwoordigd zijn. Een van de beste eilanden waar je kunt fietsen, is Kos. Het eiland is vlak wat het fietsen nog makkelijker maakt. Als je voor Kos kiest, is de beloning groot! De glooiende landschappen, de pittoreske dorpen, de mooie uitzichten en de mooie stranden doen je alle inspanningen vergeten.

Voor een fietsvakantie in Griekenland ben je op Kos op de juiste plek. Je kunt mooie fietsroutes uitkiezen die al uitgestippeld zijn, wat een hoop stress bespaart achteraf. Stop onderweg bij de mooie stranden van het eiland en proef wat lekkers bij de traditionele tavernes langs de weg. Fiets langs historische bezienswaardigheden uit de Griekse oudheid, zoals de “Asklepieion” of de plataan van “Hippokrates”, waar de geneesheer van de Griekse oudheid onder zijn schaduw les gaf. Dan is je fietsvakantie op het eiland van Kos pas echt compleet!

Ga voor meer informatie naar de site.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen