10 april 2017 | Lex Ligtenberg

Bianchi presenteert de nieuwe Oltre XR3

De Oltre XR3 is de nieuwste toevoeging in de lijn Oltre’s van Bianchi. De nieuwe Oltre XR3 is ontwikkeld met gepatenteerde Countervail technologie en biedt een combinatie van controle en geavanceerde aerodynamica volgens Bianchi. De Oltre XR3 komt uit dezelfde stal als de Oltre XR4, die in nauwe samenwerking met het LottoNL – Jumbo team ontworpen is. Dit nieuwste model is hiervan afgeleid en verbeterd.

Minder vibratie dankzij Countervail

De houding van het lichaam zorgt voor 80% van de aerodynamica op de fiets, het is dus van cruciaal belang dat je zo lang mogelijk aerodynamisch kunt blijven zitten op de fiets. Bianchi heeft, in samenwerking met Materials Sciences Corporation het Countervail systeem toegevoegd aan de Oltre XR3. Dit systeem zorgt ervoor dat tot wel 80% van de vibratie gereduceerd wordt tijdens het fietsen terwijl de kracht en stijfheid van het frame en de vorken worden verbeterd. De afname in vibratie zorgt direct voor minder vermoeide spieren en een betere controle.

 

Voor meer informatie ga naar bianchi.com

 

 

Geef een reactie

Inloggen