Wout Van Aert reed zondag voor het eerst in wedstrijdverband op zijn nieuwe Felt-fiets. Waar wij eerder al het frame van de crosser lieten zien, daar hielp de wereldkampioen zondag een betere foto de wereld in. Succes leverde het Van Aert nog niet op, want hij werd in de Grote Prijs van Sven Nys tweede achter Toon Aerts.

Felt FX

Van Aert reed de afgelopen jaren op Colnago-fietsen, maar rijdt sinds zondag voor de nieuwe ProContinentale ploeg van Nick Nuyens op crossers van Felt. Niet alleen de fiets is nieuw, maar ook het truitje van de ploeg. Bij het inrijden liet Van Aert de nieuwe kleding al zien. Op de weg rijdt de ploeg VĂ©randas Willems-Crelan (waar ook Stan Godrie en Huub Duyn onder contract staan) met een nieuw ontwerp. Binnenkort wordt dat bekend gemaakt.

De Felt FX van Wout Van Aert is uitgerust met Zipp-wielen met banden van A-Dugast, SRAM-onderdelen, schijfremmen en uiteraard de regenboogkleuren. Wij zijn benieuwd of hij op zondag 29 januari in Bieles zijn wereldtitel prolongeert of dat er ene Mathieu van der Poel er met de titel vandoor gaat. Mits fit..

//platform.twitter.com/widgets.js