20 december 2016 | Michael Kerkhof

Het nieuwe frame van een crosskampioen

Hier moet Wout Van Aert het in 2017 op doen. De wereldkampioen veldrijden zal na jaren gereden te hebben op Colnago-fietsen vanaf volgend seizoen te bewonderen zijn op fietsen van het merk Felt. De fabrikant stuurde maandagavond een bericht de (online) wereld in met een foto van het kader (zie foto).

Felt FX

De GP Sven Nys in Baal zal de eerste wedstrijd zijn waar Van Aert te bewonderen is op de Felt FX. Voor Van Aert is de FX de lichtste cyclocrosser waar hij ooit op gereden heeft. Van Aert’s ploeg Crelan-Charles (zoals het in het veld heet) maakt dus gebruik van de FX, maar de wegtak van de ploeg (Verandas Willems – Crelan) gaat rijden op de Felt FR en in de tijdritten gebruik maken van de Felt DA.

Binnenkort zullen er ongetwijfeld meer foto’s verschijnen van de nieuwe foto’s. Voorlopig moeten we het doen met een foto van het frame van de wereldkampioen.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen