Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Koga komt met naked bike

Koga presenteert op de Bike Motion beurs de SuperMetro: Een trendy ‘naked bike’ voor een nieuwe generatie fietsers, die waarde hecht aan lifestyle en comfort. Deze technisch hoogwaardige fiets richt zich op de stedeling die zich stijlvol een weg door de ‘urban jungle’ wil banen.

Het matzwarte frame is voorzien van een QR code die na het scannen met je smartphone toegang geeft tot de online wereld van de SuperMetro. Onderdeel hiervan zijn onder meer een video met baanwielrenner Teun Mulder, genietend van het SuperMetro fietsgevoel, aangevuld met een online actie, geïntegreerd in Facebook en Twitter.

 

De SuperMetro is het geschikt voor een sportieve rit door de stad, met zijn schijfremmen en Shimano SLX achterderailleur met 9 versnellingen. De fiets wordt geleverd met Schwalbe Kojak slickbanden die een combinatie vormen tussen lichtgewicht en grip. Comfort moet de fiets ook uit de Koga’s onopvallende Feathershock-voorvork halen. De SuperMetro heeft een cleane look and feel dankzij de geïntegreerde achterremkabel en het understated design in mat zwart met rode componenten.

De Koga SuperMetro is verkrijgbaar vanaf november 2011 bij de gespecialiseerde Koga dealer. Prijs: 999 Euro (Voorzien van een upgrade kit bestaande uit bagagedrager, spatborden en verlichting: 1199 Euro).

www.koga.com

 

Facebook comments worden geladen...