Hoewel de zomervakantie er voor velen al op zit, staan de mooiste evenementen en wedstrijden nog voor de deur. Wil je goed voor de dag komen en zoek je nog naar een fiets met elektronisch schakelen? Op FindYourBike staan veel pareltjes op een nieuwe eigenaar te wachten. FindYourBike heeft een top-vijf gemaakt.

1. Canyon Ultimate CF SLX
Deze Canyon Ultimate CF SLX in maat XXL verkeert in topconditie en wacht op een nieuwe eigenaar. Hij is uitgerust met de Shimano Dura Ace Di2 R9150 11-speed groepset. Ook heeft de fiets een vermogensmeter Pioneer SGX-CA500 die zowel links als rechts meet. De sensoren zijn in 2020 nog vervangen. Verder bestaat de fiets uit Quasar QS4 carbon wielen, een zadel van Fizik en Vredestein Fortezze Senso Superiore banden. Het frame is in augustus 2020 vervangen en de groepset is 4 jaar jong.

Prijs: €3000
Klik hier voor de fiets.

Canyon Ultimate CF SLX

2. Bianchi Oltre XR1
Ook deze Bianchi Oltre XR1 is afgemonteerd met een elektronisch schakelsysteem en heeft daarnaast vele mooie upgrades gehad. De fiets heeft maat M en is daarmee geschikt voor lichaamslengten tussen 1,75 en 1,85. Deze Bianchi is afgemonteerd met Shimano Ultegra Di2 8050 plus de cassette Ultegra 8000. Daarnaast is de fiets uitgerust met het Deda Alanera carbon integrated handlebar, een Specialized Power zadel en Continental Grand Prix 5000 25 mm banden.

Prijs: €2700
Klik hier voor de fiets.

Bianchi Oltre

3. Cervélo S5 Red eTap AXS Disc
Deze nieuwe Cervélo S5 afgemonteerd met SRAM Red eTap AXS 12 speed staat klaar om mee te nemen. De fiets is uitgerust met goede onderdelen van Cervélo en SRAM om jouw fietstochten zo fijn mogelijk te maken.

Prijs: €4.200
Klik hier voor de fiets.

Cervélo S5 Red eTAP AXS Disc

4. Pinarello Dogma F8
Deze Pinarello Dogma F8 uit 2016 is altijd goed onderhouden bij een fietsenmaker en heeft daarnaast verschillende upgrades gehad. Dat maakt het een mooie tweedehands fiets, volledig afgemonteerd met Shimano Ultegra Di2. Inclusief Quarq vermogensmeter en de FFWD F2A aluminium clincher wielset.

Prijs: n.o.t.k.
Klik hier voor de fiets.

Pinarello Dogma F8

5. Factor O2 VAM SRAM Red AXS
Deze fiets geeft je al het gemak tijdens je fietsritten. Elektronisch schakelen dankzij de volledige afmontage van SRAM Red AXS. Hydraulische schijfremmen voor betrouwbare remprestaties. De fiets is geschikt voor lichaamslengten tussen de 1,70 en 1,80 meter en heeft een unisex frame.

Prijs: €4500
Klik hier voor de fiets.

FACTOR O2 VAM Sram Red AXS