Edit: We zijn voorzien, testers genoeg ondertussen!

Voor een artikel in Fiets magazine hebben we een mooi setje racefietsen met elektrische ondersteuning bij elkaar gesprokkeld. Normaal gesproken testen onze redacteuren de testfietsen zelf, maar deze keer lijkt het ons leuk om ook wat lezers (m/v) van Fiets te laten meetesten. De test en fotoshoot vindt plaats op zaterdag 22-10 vanaf 11:00 uur op de Posbank.

Lijkt het jou leuk om een keer mee te werken aan een test? Heb je altijd al eens willen ervaren hoe zo’n e-racer nou rijdt? Of altijd al een keer in Fiets magazine willen staan? Meld je dan aan via redactie@fiets.nl.

Diverse aandrijfsystemen

We hebben er in deze test voor gekozen om zoveel mogelijk diverse aandrijvingen in beeld te brengen. We hebben dus fietsen van verschillende merken, o.a. Trek, Merida, Specialized & Cannondale.

Het idee is dat je als tester kort achter elkaar op de verschillende fietsen rijdt, en je daardoor een mening kunt vormen over niet alleen de fiets, maar vooral ook het ondersteuningssysteem. Schakelt die prettig in? Is de motor stil? Hoe makkelijk is de bediening, welke stand heeft jouw voorkeur, enz. We hebben waarschijnlijk iets meer testers dan testfietsen (we maken de groep niet te groot, max 5), dus je eigen fiets mee is handig. Heb je zelf al een racefiets met ondersteuning, neem die dan vooral mee. Dan kun je ook even het verschil ervaren tussen je huidige fiets en een nieuwe e-racer. Het dragen van een helm is uiteraard verplicht en meedoen is op eigen risico.

Verzamelen om 11:00 uur bovenop de Posbank, bij het Paviljoen. Meedoen? Stuur ons vooraf even een mailtje.