Voor het derde jaar op rij organiseren wij de dag voor Strade Bianche Achterhoek de pre-ride, maar nu wel een hele bijzondere. Fiets Magazine bestaat namelijk 40 jaar en dat moet gevierd worden! Op zaterdag 24 september 2022 is het tijd voor ons eigen Fiets-feestje in Lochem.

Fiets Magazine Ride

We verzamelen tussen 12.00 uur en 12.30 uur bij het Openluchttheater in Lochem. Bij aankomst staat er een leuke goodiebag voor jou klaar. Vanaf 13.00 uur is het tijd om de fiets op te stappen. Er worden verschillende routes uitgezet en er is keuze uit een mountainbikeroute van 35 kilometer, een gravelroute van 50 kilometer en een route op de racefiets van 80 kilometer, voor ieder dus wat wils. De ritten staan onder leiding van onze redacteuren en zij gaan er een gezellige middag van maken op de fiets. Na afloop staat er wat lekkers te eten en drinken klaar, hebben wij een loterij, zijn er speciale gasten aanwezig en maken we er gewoon een gezellig verjaardagsfeest van!

Aanmelden

Je kunt je voor deze geweldige fietsmiddag aanmelden via 40 jaar jubileum Fiets Magazine. Het kost slechts 10 euro! Wij zorgen voor wat lekkers na afloop (wie jarig is trakteert), dus daar hoef je je al niet druk om te maken. Meer praktische informatie over het evenement en GPX-routes worden in de laatste week voorafgaand aan het evenement via de mail verstuurd.

Strade Bianche Achterhoek op zondag

Wil je nog meer gravelpret na onze verjaardagsrit? Blijf dan slapen op de camping en fiets de volgende dag de Strade Bianche Achterhoek. Wij mogen namelijk voor ons 40-jarig jubileum onder onze rijders 40 tickets verloten. Uiteraard wordt dit op voorhand verloot en geïnformeerd bij de winnaars. Je ontvangt je ticket op zaterdag tijdens ons feest.

Op de camping vlakbij het Openluchttheater Lochem kun je gemakkelijk je tent of camper kwijt. Voor de camping zijn er campingplekken beschikbaar. Voor meer informatie en de kosten kijk hier. Wil je niet de loting afwachten? Voor zondag zijn er nog 50 tickets beschikbaar die je hier kunt verkrijgen: aanmelden.

De Witte Cross – Strade Bianche Achterhoek