Het is herfst en daarom wordt de racefiets door veel mensen voor heel even ingeruild voor de mountainbike. Op FindYourBike staan veel mooie fietsen op een nieuw baasje te wachten, zo ook deze vijf prima mountainbikes.

1. Cube mountainbike
Cube mountainbikes staan al jaren bekend als geweldige mountainbikes. Deze Cube uit bouwjaar 2017 heeft een hoogwaardig aluminium topframe en een uitstekende geometrie. Daarmee kun je genieten van een perfecte wegligging op zowel verharde als onverharde wegen. Deze Cube uitgerust met 29″ wielen, Magura schijfremmen, een RockShox voorvork en Shimano XT versnellingen, driegroeps.

Prijs: €1100
Klik hier voor de fiets

Cube mountainbike

2. Giant Fathom
Vanwege rugklachten wordt deze mooie Giant Fathom verkocht aan een nieuwe fietsliefhebber. De fiets is volledig afgemonteerd met de Deore XT en SLX groepset en is voorzien van tubeless banden. Er is ongeveer 500 kilometer op gefietst en de fiets heeft vorige maand een onderhoudsbeurt gehad. Bij de fiets krijg je ook: Ergon GP1 handvatten t.w.v. 40 euro, SPD pedalen en eventueel North Wave MTB schoenen (43), een achterspatbord en bidonhouders.

Prijs: €1400
Klik hier voor de fiets 

Giant Fathom

3. Trek Superfly
Weet je nog niet of een mountainbike ook iets voor jou is? Deze tweedehands Trek Superfly is een basismodel waar je het mee kan uitproberen. De fiets heeft een leuk prijskaartje en is afgemonteerd met prima onderdelen. Een Shimano Deore XT achterderailleur, de RockShox Recon Silver RL luchtgeveerde voorvork en diverse onderdelen van Bontrager.

Prijs: €675
Klik hier voor de fiets

Trek superfly

4. Cube Reaction SL
De huidige eigenaar van deze mooie Cube is op zoek naar een nieuwe eigenaar. De fiets is zeer goed onderhouden, zowel bij de fietsenwinkel als na elke rit. De fiets heeft tubeless banden van Schwalbe (Magic Mary) en is afgemonteerd met Campagnolo Xenon. Hij is licht, levendig, efficiënt en klaar om iedere uitdaging aan te gaan.

Prijs: €1150
Klik hier voor de fiets

Cube Reaction SL

5. Focus Black Forest
Er wordt al druk geboden op deze mooie mountainbike uit 2016. De Black Forest SL is gebruikt maar zeker nog in een goede staat. De maat van de fiets is 23 inch met 29 inch banden. De aluminium mountainbike is voorzien van een 2×11 Shimano XT afmontage, een FOX 32 Float voorvork met lockout op het stuur en Shimano M615 schijfremmen.

Prijs: notk
Klik hier voor de fiets

Focus Black Forest

Bekijk meer nieuwe of tweedehands racefietsen en mountainbikes op FindYourBike!