Het wielerseizoen is gelukkig weer begonnen en de klassiekers staan voor de deur. Met de Procycling seizoengids en klassiekers 2022 ben je helemaal op de hoogte van alle renners, ploegen en wedstrijden. Voor €8,99 haal je de 196 pagina’s dikke editie in huis. Dit staat er allemaal in.

Om verzekerd te zijn van de volledige steun van zijn ploeg maakte Dylan Groenewegen de overstap naar BikeExchange-Jayco. Wij spraken met de oud-renner van Jumbo-Visma over zijn ups en downs. Tom Pidcock is een van de grote favorieten voor de klassiekers. Procycling dook in het spoor van de wereldkampioen veldrijden. Het Nederlandse topteam Jumbo-Visma wil niet alleen de Tour winnen, ook in het voorjaar moet gescoord worden. ‘We gaan net zolang door tot het lukt.’

Florian Vermeersch werd vorig jaar verrassend tweede in Parijs-Roubaix. Renaat Schotte sprak met de student geschiedenis. Na het voorjaar zou Chantal Blaak stoppen, maar ze gaat door. Ook heeft ze een kinderwens. Reden genoeg om met haar te spreken. Team DSM beleefde een teleurstellend 2021. Tijd om ploegbaas Iwan Spekenbrink aan de tand te voelen, wat is er veranderd? Young Guns. Voor acht ambitieuze renners gaat een droom in vervulling: ze worden prof. Wij spraken met o.a. de gebroeders Mick en Tim van Dijke. Dit en héél veel meer lees je in de gloednieuwe editie van Procycling. Natuurlijk vind je ook een overzicht van alle mannen- en vrouwenploegen én ontvang je er een gratis koersposter bij.

Kortom: bestel het magazine hier voor slechts €8,99 en wees op en top voorbereid voor het nieuwe seizoen!

Deze editie verschijnt op 24 februari!