Heb jij altijd al eens een elektrische mountainbike willen uitproberen? Dat kan op zaterdag 5 maart. Dan organiseren we namelijk samen met Canyon en het Shimano Experience Center een leuke testdag in Valkenburg. Fietsredacteur Rob Meeuwessen is je gids tijdens de rit van een uurtje of 3.

What’s the plan, Stan?: Koffie met gebak, heerlijke rit in de Limburgse heuvels met een groepje en gids/rideleader, bier en burgers na afloop met de finale van de Strade Bianche op een groot scherm.

Inschrijven: Wegens grote animo werken we met een loting, schrijf je hier in en je hoort op vrijdag 18-2 of jij erbij bent.

De juiste maat: Schrijf je in met de juiste maat, kijk op de Canyon website welke maat je nodig hebt.

Zelf mee te nemen:

  • Kleding en helm voor het voorspelde weer
  • Je eigen pedalen die bij je schoenen passen. Shimano heeft voldoende (Shimano) pedalen mocht dit een probleem zijn
  • Je ideale zadelhoogte, daarmee gaat het installeren van de fiets sneller
  • Een houder voor je fietscomputer. Op bijna alle bikes zit een rond stuur, waar dit niet het geval zit verzorgen wij een Garmin/Wahoo houder. Mocht dit niet passend zijn laat dit even weten. Of je kunt altijd laten leiden door je groepsgenoten.
  • Items die je normaal gezien bij iedere rit nodig hebt (reservebandje, multi tool, pompje, bidon, reep/banaan, etc.)
  • Bij aankomst ontvang je een drankje met een punt Limburgse vlaai, na de rit staat er een heerlijke burger op je te wachten met frisse pint. Of iets anders natuurlijk. Heb je allergieën of eet je graag vega/vegan of een ander dieet, geef dit dan even aan dan doen we ons best dat voor je te regelen.