Na de strijd in Zandvoort en Meerveld staat de derde NL Gravel Series wedstrijd binnenkort op het programma. Voor de KNWU-wedstrijd in deze nieuwe wedstrijddiscipline is de serie 10 september te gast in Banholt. In het Zuid-Limburgse landschap zijn alle ingrediënten aanwezig om er een mooi spektakel van te maken. Met 110 hoogtemeters per ronde (een ronde is 10 kilometer lang), veel brede gravelpaden en een mooi deelnemersveld. Bij de dames staat Lorena Wiebes aan de start, Coen Vermeltfoort doet mee bij de heren.

Foto’s: Gijs Ferkranus

Spanning in het algemeen klassement

Na Banholt staat Vorden op de wedstrijdkalender. Op 1 oktober wordt daar de vierde wedstrijd verreden. En daarna is het tijd voor de finale, tevens het officiële Nederlands Kampioenschap Gravel, op 22 oktober in Epe.

Iedereen kan zich inschrijven! Heb je geen KNWU-licentie dan kun je met een dagstartlicentie ook al mee doen. Je betaalt dan 12 euro voor deelname. Een chip voor tijdregistratie kun je ter plekke lenen en je stuurbordje haal je af bij de inschrijving. De inschrijving sluit maandag a.s., dus snel inschrijven als je mee wilt doen!

Inschrijven via: www.knwu.nl

Voor meer informatie: www.nlgravelseries.nl

De NL Gravel Series worden mede mogelijk gemaakt door: