4 december 2018 | Rob Meeuwessen

3 XC fietsen met verschillende veerweg, is meer altijd beter?

We worden overspoeld met video’s van mountainbikers op de meest exotische plaatsen. Hoe zieker de jump, hoe mooier het beeld. We zien echter altijd alleen de afdalingen. Het klimmen krijgen we niet in beeld. We testten drie fietsen met een oplopende veerweg en kijken hoe ver je kunt gaan. Tot wanneer is het nog leuk […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen