12 oktober 2018 | Léon van Bon

Léon van Bon test: Van Nicholas Skeiron Color

Het blijft leuk om een Nederlandse fiets te testen. Het geeft toch een vleugje romantiek, maar ook wel extra druk voor het merk. Van Nicholas is al jaren een toonaangevend merk op het gebied van titanium fietsen. Ook nadat Koga het merk heeft overgenomen van oprichter Jan-Willem Sintnicolaas heeft het niets van zijn pluimen verloren. […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Léon van Bon

Léon won als beroepsrenner onder andere 2 Tour-etappes en een zilveren medaille bij de Spelen van '92. Nu test hij racefietsen voor ons én timmert lekker aan de weg als freelance fotograaf. Ondanks dat hij in 2012 renner-af werd, komt hij nog steeds lekker vooruit als hij er lol in heeft. En dat heeft hij vaak, want voor Fiets krijgt hij de mooiste fietsen onder zijn kont.

Strava: https://www.strava.com/athletes/2565952

Meer artikelen van Léon van Bon