25 februari 2018 | Rob Meeuwessen

Review: Santa Cruz Tallboy S29, inpakken hoeft niet

Ga je in de winter een MTB-toertocht rijden, dan zal je niet snel tientallen van deze fietsen tegenkomen. Dat is wel anders in de downhill of enduro, waar onder anderen Josh Bryceland en Greg Minnaar op een Santa Cruz om de topspot strijden. Minnaar wist dit jaar voor het eerst een Wereldbeker downhill te winnen […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen