13 september 2017 | Edwin Haan

Sasuko testevent, 2018 modellen van Salsa, Surly en Kona

Het is ondertussen traditie, het jaarlijkse Sasuko testevent. Dit jaar kun je de 2018 modellen van Salsa, Surly en Kona testen vanuit Zandvoort.

De testdag vindt plaats op 1 oktober, van 10 tot 4 uur. Locatie is Strandpaviljoen Jeroen. Je moet je wel even aanmelden van tevoren, dat kan via sasuko.nl. Op dezelfde site vind je ook het overzicht van de aanwezige fietsen. Het aanbod is lekker gevarieerd. Van fatbikes (Salsa Mukluk, Surly Wednesday) tot gravelracers (Salsa Fargo, Kona NRB/DL), en alles wat daar tussenin zit. Zat fietsen om je een dag te vermaken en daarna een afgewogen beslissing te nemen bij de aanschaf van een nieuwe fiets.

Kona Rove NRB DL

In november volgen er nog 2 testdagen. Op 12 november in Uden en het weekend van 25/26 november in Houffalize.

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen