2 augustus 2017 | Edwin Haan

Gravelracers getest in Fiets 8

In het augustusnummer van Fiets Magazine testen we gravelracers.

In deze test vind je 7 mooie en spiksplinternieuwe gravelracers. We reden met deze fietsen: Specialized Diverge Comp, Trek Crockett 7 Disc, J.Guillem Atalaya, Ridley X-Trail C, Koga Colmaro, Cannondale SuperX Force 1 SE en Rose Team DX Cross-4400 Gravel. Wat is het verschil met een cyclocrosser en welke doet ’t het best? Je leest het in Fiets.

Het magazine is online te bestellen in onze shop.

Lees ook

Review: Rose Team DX 4400-Gravel

 

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen