*

Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

De eerste Fiets van 2017 is uit!

Begin het nieuwe jaar goed met de nieuwste editie van Fiets! De januari-editie is vooral Italiaans getint. Zo behandelen we de kleinere Italiaanse fietsenmerken, want Bianchi en Pinarello kent iedereen wel. Ook spraken we Vincenzo Nibali over zijn beweegredenen om naar Bahrein-Merida te gaan.

Wat staat er in Fiets 1?
• Pinarello en Bianchi kent iedereen, maar er komt meer moois uit Italië. Kleinere fietsmerken, die vooral lokaal actief zijn, en toch ook hier verkrijgbaar zijn. We halen een zestal Italiaanse fietsen uit de anonimiteit
• Vincenzo Nibali rijdt in 2017 voor de Bahrain-Merida-ploeg. Niet de meest logische stap. Fiets sprak de Siciliaan over zijn beweegredenen
• Dankzij nieuwe led- en accutechnieken wordt fietsverlichting steeds beter. We laten ons licht schijnen op de nieuwste voor- en achterlampen
• Na de mislukte introductie afgelopen jaar krijgen schijfremmen een nieuwe kans in het profpeloton. Paul Kantor, productmanager bij SRAM, legt uit waarom hij denkt dat disc brakes toch geaccepteerd gaan worden

Bestel de allereerste Fiets van 2017 nu voor maar €6,45 (zonder verzendkosten) of koop hem in de winkel.

Facebook comments worden geladen...