*

Fiets magazine nr.2-2024 ligt nu in de winkel, bestel 'm zonder verzendkosten in onze shop!

Zoeken op fiets.nl

Zoeken op het forum

GF Strade Bianche

Alle reizen: fiets.nl/travel

De Strade Bianche is een relatief jonge Italiaanse ééndagskoers die zich afficheert als de meest zuidelijke, “noordelijke” voorjaarsklassieker. Net als veel andere aansprekende profkoersen organiseert ook de Strade Bianche sinds een aantal jaar een toerversie in hetzelfde weekend.

7 t/m 11 maart 2019

De lange versie van de cyclo (ca. 140km) voert over exact hetzelfde parcours als de dames de zaterdag ervoor hebben gereden. De 5.000 startbewijzen voor de Gran Fondo waren dit keer in een recordtempo van minder dan drie weken volledig uitverkocht. Volledig terecht want het is zonder twijfel een tocht die je ooit een keer gedaan moet hebben. Er kan zeker gesproken worden van “bucketlist materiaal”. Geheel passend in de big five tussen: Luik Bastenaken Luik, Parijs Roubaix, Ronde Van Vlaanderen en de Amstel Gold Race.

De weersomstandigheden kunnen een uitdaging zijn in die periode. Maar de Toscaanse heuvels en de ruim 30 km aan gravelstroken maken de tocht zo tot de verbeelding sprekend. Deze reis is speciaal voor de liefhebbers van epische tochten, het goede Italiaanse leven en de schitterende omgeving rondom Siena. Kortom de voor echte Flandrien en de noeste Hollandse hardrijder die houdt van een uitdaging, echte koffie, goede hotels, perfecte verzorging en top begeleiding. Ga jij dit jaar mee fietsen door de schitterende Toscaanse heuvels over de eeuwenoude witte gravelwegen? Meld je vandaag nog aan!

Informatie

De groepsreis heeft een compleet programma.
Van een aantal verkenningstochtjes tot een bezoek aan Siena en bijvoorbeeld het bekijken van de finish van de profs. Daarnaast is er veel ruimte in het programma om je eigen plan te trekken.
Je kunt aansluiten bij de geplande activiteiten maar ook op eigen houtje de stad bekijken, de omgeving verkennen, een extra rondje fietsen of nog even langs een masseur gaan. Waar je ook voor kiest de reisleiding, mecanicien, bezemwagen, verzorging en routebegeleiding zal altijd tot je beschikking staan. Dus of je nu lekker wilt opgaan in de groep of liever alleen of met je fietsmaat wilt optrekken? Het kan allemaal. De geheel verzorgde 5-daagse fietsreis is van 7 t/m 11 maart 2019. Vanuit de schitterende standplaats Siena wordt je 5 dagen helemaal ondergedompeld in de Italiaanse fietscultuur. Klaar voor een episch avontuur? Boek vandaag nog de laatste plekken.
Gegarandeerd vertrek!

Prijs: € 875,-
Meer informatie en boeken via deze pagina.
Er is ook een Facebook pagina voor dit evenement.

Fiets de Podcast!

Populaire onderwerpen