*

Fiets magazine nr.12-2023 ligt nu in de winkel, bestel 'm zonder verzendkosten in onze shop!

Zoeken op fiets.nl

Zoeken op het forum

Kufsteinerland RM

Alle reizen: fiets.nl/travel

5 t/m 9 september 2019

Oostenrijk is vooral bekend om de ongekende mogelijkheden op de mountainbike. Maar rondom Kufstein kan er ook op de racefiets prima gereden worden. Dat willen Fiets en CYCLOsportive jou graag laten zien en laten beleven.

We hebben in 2018 de Kufsteinerland Radmarathon ontdekt! Kufstein, startplaats van het afgelopen WK Wielrennen, weet hoe je een Radmarathon moet organiseren. Het knusse centrum van het kleine Oostenrijkse stadje in Noord-Tirol dient als start- en finishplek. Met 120 kilometer en 1.950 hoogtemeters is het niet een superzware of lange radmarathon. Maar dat vonden wij juist heel erg leuk.
Er moet zeker pittig geklommen worden, maar glooiende stukken die aan Limburg doen denken zitten ook in de route. Naast een mooie route, is het uitzicht op de geweldige bergen natuurlijk ook nooit vervelend!
Het Kufsteinerland biedt de fietser ruim 1.500 kilometer aan fietsroutes met in totaal 14.000 hoogtemeters. Bij de plaatselijke VVV is een mooi boekje te krijgen met meer dan 15 routes van verschillende niveaus. De Kufsteinerland Radmarathon die wij zullen rijden, staat daar uiteraard ook in beschreven.

Informatie

Deze compleet verzorgde 5-daagse fietstrip vindt plaats van 5 t/m 9 september 2019. Er kunnen 15 deelnemers mee op deze reis. Mocht je meer willen weten, vraag dan het informatiepakket aan of neem een kijkje op de website van CYCLOsportive: www.cyclosportive.nl/travel.
Je kunt ook bellen met de organisator Gerrit Vermeulen: 06-21244820 of mailen naar gv@cyclosportive.nl.

‘GENIETEN IN HET HART VAN DE ALPEN’

Inschrijven
Prijs: € 750,-
Inschrijven kan via de volgende url: http://cyclosportive.nl/kufsteinrm2019/
Inschrijven kan tot 5 augustus 2019. Mits het maximum aantal deelnemers nog niet bereikt is.

Populaire onderwerpen