*

Fiets magazine nr.2-2024 ligt nu in de winkel, bestel 'm zonder verzendkosten in onze shop!

Zoeken op fiets.nl

Zoeken op het forum

Alpenbrevet

Alle reizen: fiets.nl/travel

21 t/m 25 augustus 2019

Het laatste weekend van augustus is het tijd voor het Alpenbrevet. Vier geweldige ritten door de Zwitserse Alpen.

Met CYCLOsportive en Fiets nemen we je mee naar Andermatt voor een adembenemende tocht over de Grimselpas, Nufenenpas, Gotthardpas en de Sustenpas. Haarspeldbochten, adembenemende vergezichten en fantastische afdalingen kenmerken de onvergetelijke trajecten van het Alpenbrevet.
Met vier passages boven de 2.000 meter hoogte is de Gold Tour van het Alpenbrevet een ware beproeving voor geest en lichaam. Elke toertocht heeft zijn hoogtepunten: de Furkapas tijdens de Silber-Tour, de Tremola met de kinderkopjes op de wereldberoemde Gotthardpas tijdens de Gold-Tour of de al zuidelijke ambiance langs de palmen in Tessin tijdens de Platin-Tour. Met Fiets en CYCLOsportive zijn we aanwezig bij de Gold Tour. Organisatorisch is het niet mogelijk om de deelnemers bij alle tochten te begeleiden. Uiteraard is het wel mogelijk om je voor de kortere of langere ritten in te schrijven.

Informatie

Deze compleet verzorgde 5-daagse fietstrip vindt plaats van 21 t/m 25 augustus 2019. Er kunnen 15 deelnemers mee op deze reis. Mocht je meer willen weten, vraag dan het informatiepakket aan of neem een kijkje op de website van CYCLOsportive: www.cyclosportive.nl/travel.
Je kunt ook bellen met de organisator Gerrit Vermeulen: 06-21244820 of mailen naar gv@cyclosportive.nl.

IN ÉÉN WOORD, MAJESTUEUS!

Inschrijven
Prijs: € 750,-
Inschrijven kan via de volgende url: http://cyclosportive.nl/alpenbrevet2019/
Inschrijven kan tot 1 augustus 2019. Mits het maximum aantal deelnemers nog niet bereikt is.

Fiets de Podcast!

Populaire onderwerpen