*

Fiets magazine nr.2-2024 ligt nu in de winkel, bestel 'm zonder verzendkosten in onze shop!

Zoeken op fiets.nl

Zoeken op het forum

Trainingsplanner Online

Op dit moment hebben we technische problemen met de inlogfunctionaliteit. Hier wordt hard aan gewerkt, excuus voor het ongemak!

 

Om jezelf te verbeteren moet je trainen. Een waarheid als een koe. Maar trainen kan op verschillende manieren. Je kunt lekker regelmatig gaan fietsen en je conditie wordt vanzelf beter. Maar als je gericht traint kun je veel verder komen. Beter en op het moment dat jij het wilt.

Aangezien veel Fiets-lezers meedoen aan toertochten en cyclosportieven en daarin zo goed mogelijk voor de dag willen komen, hebben we al eerder de Fietscoach ontwikkeld, waarmee lezers van Fiets zich goed kunnen voorbereiden. Achter in de Fietscoach staat de Trainingsplanner met vaste trainingschema’s voor MTB en Race. Deze schema’s voorbereiden je voor op een 3-tal door Fiets gekozen evenementen.

Wil je nu ook online met deze vaste trainingschema’s aan het werk gaan en gebruik maken van een logboekje met grafieken, dan kun je nu via onze site de Trainingsplanner Online gebruiken. Adrie van Diemen heeft op basis van zijn jarenlange ervaring als trainer het trainingsplan ontwikkeld.

Ga naar de webtrainer online >>>

Abonnee van Fiets? Meld je dan hieronder aan voor de Fiets Coach.
Nog geen abonnee? Klik dan hier.

Om je aan te melden voor de Fiets Webtrainer. AANMELDEN
Ben je reeds aangemeld?  INLOGGEN

Veel gestelde vragen F.A.Q.
Bij inlogproblemen met de Fiets Webtrainer, stuur een e-mail: redactie@fiets.nl

Veel plezier en succes.

Fiets de Podcast!

Populaire onderwerpen