*

Fiets magazine nr.12-2023 ligt nu in de winkel, bestel 'm zonder verzendkosten in onze shop!

Zoeken op fiets.nl

Zoeken op het forum

The Ride

Wat is de BIKEGEAR.CC THE Ride?


BIKEGEAR.CC THE RIDE is de ultieme uitdaging voor wielrenners; een achtdaagse etappetocht van de voet van de Stelvio in Italië naar de top van de Cauberg in Valkenburg.

The_Ride-600Je kunt meedoen als Rijder of als Supporter (begeleider). Je fietst in teams van twee rijders, met of zonder Supporter. Fiets magazine is partner van THE RIDE en verzorgt in de aanloop naar het evenement op deze pagina’s een ‘Blogcenter’.

 

Wat feitjes: 12 t/m 19 juni 2016, 1300 kilometer, 17000 hoogtemeters, maximaal 250 deelnemers, verschillende deelname pakketten, vroegboekkorting tot 1 december!

 

BIKEGEAR.CC THE RIDE powered by Fiets is dé tocht der wielertochten.

Durf jij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in op the-ride.cc

 

Doe jij gratis mee?

Fiets volgt de wielertocht der tochten van binnenuit. Met onze eigen redacteuren, maar we gaan in totaal ook vier ingeschreven deelnemers blij maken en hun het deelnamepakket cadeau doen.
Hoe maak je kans op gratis deelname?

1. Schrijf je in op www.the-ride.cc

2. Mail ons voor 1 december op the-ride@fiets.nl met een uitgebreide motivatie waarom we jou moeten kiezen. Vertel in de mail wat meer over je zelf, je ervaring en drijfveren. Wie weet kiezen we jou uit en wordt je de hele voorbereiding gevolgd, test je materiaal, krijg je persoonlijk trainings- en voedingsadvies en meer. Ook schrijf je een maandelijks blog op onze website.

3. Check na 1 december je mailbox om te zien of jij bij de vier gelukkigen hoort.

 

 

Wat je kunt verwachten:

 • etappesAcht etappes
  Van de voet van de Stelvio naar de top van de Cauberg, de ultieme fietsuitdaging voor teams van twee rijders. 1.300 Kilometer, 17.000 hoogtemeters door Italië, Zwitserland, Liechtenstein, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, België en Nederland. Met beklimmingen in Alpen, Zwarte Woud, Vogezen en Ardennen.
 • Challenge a day
  Elke dag een Challenge met professionele tijdsregistratie en teamklassementen. Het dag- en algemeen klassementen wordt per team opgemaakt in verschillende (leeftijds)categorieën; de opgetelde tijden van de twee Rijders bepalen klassementstijd.
 • Overnachtingen
  Acht overnachtingen op goede campings met alle faciliteiten. Start- en finishdorp met gezamenlijke eettent, maaltijdbuffet, podium voor avondbriefing en dagklassementen.
 • Maaltijden
  Drie voedzame maaltijden per dag verzorgd door onze koks.
 • Massage, fysio en EHBO
  Topmasseurs en fysio’s zorgen op de campings voor ontspanning van de spieren, behandeling bij blessures en het voorkomen daarvan. Verder wordt BIKEGEAR.CC THE RIDE ook vergezeld door EHBO-team (motor en ambulance) en is er een verzorgingspost in het finishdorp voor controle en behandeling.
 • tr_shimanoMecaniciens en materiaal
  Mecaniciens van een Shimano Service Center zorgen dat je fiets in optimale staat blijft en repareren waar nodig. Support van BIKEGEAR.CC-merken, waaronder Shimano, Pearl Izumi en Elite.
 • Verzorgingsposten
  Twee verzorgingsposten per dag: met sportvoeding en -drank van Science in Sport, fruit, water, koeken en een praatje met de vrijwilligers en begeleiders.
 • Begeleiding
  Ambulance, signaalgevers, motorbegeleiding zijn acht dagen voor jou onderweg. Zij zorgen er voor dat je veilig ‘en route’ blijft.
 • GPS-routes
  Elke deelnemer krijgt de gps-routes per dag aangeleverd (in verschillende formats beschikbaar). Onderweg zijn ook motards voor routebeheer en signaalgeving.

Populaire onderwerpen