*

Fiets magazine nr.9-2023 ligt nu in de winkel, bestel 'm zonder verzendkosten in onze shop!

Zoeken op fiets.nl

Zoeken op het forum

Techniek

Verzettentabel

De Verzettentabel bevat een overzicht van de meest voorkomende tandwielkombinaties bij een racefiets met 28″ wielen.
>> Naar de verzettentabel

Encyclopedie

De Encyclopedie van Race en MTB website Fiets.nl. Zoek en vind alles voor wielrenners, sportieve fietsers, mountainbikers
>> Naar de Encyclopedie

Webtesten

Speciaal voor al onze lezers testen onze redacteuren regelmatig fietsen die niet in het magazine worden gepubliceerd maar alleen op de website te lezen zijn.
Hiermee komen we tegemoet aan de wens van veel lezers en bezoekers om sneller testen te publiceren van ondermeer recent uitgebrachte modellen en speciale modellen -waaronder regelmatig een ‘klassieker’- die geen plaatsje in het magazine krijgen.

Elk frame wordt aan onze stijfheidsmetingen onderworpen, de geometrie wordt nagemeten, alles gewogen en we geven een rij-indruk.

Zo krijg je fietsliefhebber elke maand nog meer informatie over fietsen!

>> Naar de webtesten

Stijfheidsmetingen

De afgelopen jaren heeft ‘Fiets Magazine’ een groot aantal voorvorken, race- en mountainbikeframes gemeten op stijfheid. Er worden drie stijfheidsmetingen uitgevoerd.

>> Naar de Stijfheidsmetingen

Test & Techniek

Uit verschillende rubrieken van het Fiets magazine hebben we onderwerpen geselecteerd waar regelmatig vragen over gesteld worden.

Daarom zijn  deze onderwerpen in verschillende rubrieken onderverdeeld. Bij verdere vragen verzoeken we je contact op te nemen met de redactie van Fiets.
>> Naar Test en Techniek

Populaire onderwerpen