Als je regelmatig in een groepje traint is er ongetwijfeld wel minstens één iemand met een bijnaam. Je kent ze wel: de man die altijd op kop rijdt en de weg kent (De Wegkapitein), die ene renner die altijd in het laatste wiel zit en nooit overneemt (De Plakker) of diegene die altijd ergens wil stoppen voor een koffie en een appeltaart (De Borrelrijder).

Speciaal voor hen (oké, niet voor allemaal maar wel voor het merendeel) heeft Trivio nieuwe bidons op de markt gebracht. “Bij Trivio vinden ze het hoog tijd dat deze pedaalridders de eer krijgen die ze verdienen. Of juist een titel, zodat ze weer met beide benen op hun pedalen blijven staan. Vooral handig voor die ene fietsmaat die juist zijn eigen rol nog niet zo goed kent”, laat Trivio weten.

“Dankzij de ludieke bidons van Trivio kan iedereen in jouw team zijn bijnaam laten vereenzelvigen op een bidon. Trivio brengt zeven bidons op de markt met heel wat leuke bijnamen. Het perfecte cadeau voor jouw wielervrienden!” Een grappig initiatief. Welke bidons zijn er allemaal? De Wegkapitein, Het Strijkijzer, De Stoemper, De Superknecht, De Klimgeit, De Waterdrager en De Sprintbom kunnen een eigen bidon krijgen/kopen.

Voor een bidonnetje met opdruk leg je €3,99 neer. Meer informatie vind je hier.

Trivio bidons Trivio bidons