Ad: Van 1 november tot eind december 2020 krijg je bij aankoop van één Pirelli Scorpion™ MTB band bij je dichtstbijzijnde dealer een tweede band gratis, van hetzelfde model of het gelijkwaardige R versie (voor je achterwiel).

Het gamma Pirelli Scorpion™ MTB is het resultaat van de ervaring en de know how van Pirelli in de wereld van de offroad competities. Rally en motocross zijn een substantieel deel van onze DNA, en net daar begon het R&D proces dat naar de creatie van Scorpion™ MTB geleid heeft. De vorm van de noppen is het resultaat van de ervaring en technologie van het Scorpion ™ MX-gamma, gebruikt op alle motorcross- en supercross-races ter wereld, met meer dan 65 wereldtitels.

Het mengsel dat gebruikt wordt voor het Scorpion ™ MTB-gamma is het resultaat van een intens R&D-proces dat absolute prestaties in zowel droge als natte omstandigheden mogelijk heeft gemaakt. Dank zij het gebruik van het exclusieve SmartGRIP-compound konden de Pirelli-technici ontwerpen ontwikkelen die geoptimaliseerd zijn voor de consistentie van de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden; de opbrengst van de verschillende geometrieën van de noppen in het gamma Scorpion ™ MTB werd zo gemaximaliseerd voor een werkelijk compromisloze prestatie.

De keuze van het meest geschikte loopvlak voor het terrein waarop u met uw mountainbike rijdt, laat u genieten van absolute prestaties, zowel bij natte als droge omstandigheden. Met het Pirelli Scorpion ™ MTB-gamma is het niet langer nodig om van banden te wisselen in functie van de weersomstandigheden, maar kan u zich concentreren op de consistentie van het terrein waar u meestal mee te maken hebt. \

Scorpion™ XC

De Scorpion ™ XC-reeks is ontworpen om hoge snelheid en optimale grip te bieden in cross-country competities. Lichtgewicht banden, die zowel in LITE- als ProWALL-versie verkrijgbaar zijn, zodat u altijd de beste rolefficiëntie en absolute controle heeft onder alle weersomstandigheden.

Scorpion™ Trail

De Scorpion ™ Trail-reeks is ontworpen voor de rijders die op zoek zijn naar compromisloze prestaties op de paden, met de ProWALL-technologie en de uitzonderlijke chemische grip die de SmartGRIP Compound biedt in alle weersomstandigheden.

Scorpion™ Enduro

De Scorpion ™ Enduro is ontworpen voor de rijders die altijd de klok in de gaten houden en moeten vertrouwen op de ultieme grip en een stabiele bandenstructuur. De combinatie van HardWALL-technologie met SmartGRIP Compound resulteert in een band die onder alle weersomstandigheden altijd op het hoogste niveau presteert.

Als je dus XC, trail of enduro gericht bent vindt je zeker de perfecte band voor je fiets in ons gamma. En met zo’n offerte kan je geen excuses meer vinden en moet je zeker zo vlug mogelijk naar je dealer toe.

Meer ontdekken? Klik hier.