Goed nieuws voor fans van Rapha: er ligt weer nieuwe fietskleding in de winkel. Twee nieuwe shirts (Flight Aero Jersey en Flight Training Jersey) zijn toegevoegd aan de Pro Team-collectie.

Door de wind snijden met de Flight Aero Jersey is geen probleem. Het shirt wordt gedragen door de profs van EF Education First en heeft dit seizoen al voor wat overwinningen gezorgd. De kleuren zien er al razendsnel uit, maar het design is dat ook. Het shirt is ervoor gemaakt om door het peloton te vliegen, zoals Rapha het noemt. Het shirt is dusdanig ontworpen, dat de wind makkelijk over de kleding glijdt.

In tegenstelling tot de Flight Aero Jersey is de Flight Training Jersey meer geschikt voor trainingsritten. Er wordt nagenoeg hetzelfde materiaal gebruikt als in de andere Pro Team-kleding en het shirt is eveneens lekker licht. Voor mannen is het shirt in het ‘oranje’ en ‘rood’ verkrijgbaar, voor vrouwen alleen in het oranje. De prijs is €100. Voor de Flight Aero Jersey leg je €175 neer.

Rapha Pro Team Flight Aero Jersey

Naast de shirts maken ook een bibshort voor mannen, ondershirt en sokken deel uit van de collectie. De broek gaat door het leven als Pro Team Bib Shorts II – Flight, maar is niet veel anders dan de eerder gepresenteerde broeken uit de Pro Team-collectie. Het ondershirt is mouwloos.

Prijzen:
– Flight Aero Jersey: €175
– Flight Training Jersey: €100
– Pro Team Bib Shorts II – Flight: €230
– Flight Base Layer: €55
– Pro Team Socks: €17,50

Meer info op Rapha.cc.