De zon is weer heerlijk aanwezig en dat vraagt om bijpassende, vrolijke en kleurrijke fietskleding! Vorige week gaven we je de nodige ‘sock doping‘ inspiratie en deze week zijn de fiets caps aan de beurt. Staat niet alleen leuk, maar is ook erg handig om zon en zweet uit je ogen te houden (en in het ergste geval regen). Daarnaast houdt een fiets cap je hoofd koel en kan je tijdens een koffiestop met een gerust hart je helm af doen. Je ‘helmhaar’ zit immers verstopt onder de cap 😉 

1. Stolen Goat

Deze CoolMax cycling cap van Stolen Goat is lekker vrolijk, houdt de zon uit je ogen en voert transpiratie razendsnel af voor een koel hoofd. Hier verkrijgbaar voor €20.

2. Gobik

De Vintage Cap van Gobik genaamd ‘Titan Desert’ herinnert aan de wielerpioniers met een klassiek en strak design. Hier verkrijgbaar voor €17.

3. Café du Cycliste

Deze Stelvio Cap van Café du Cycliste is voor de liefhebbers van de Stelvio. Het nummer 2758 geeft het aantal hoogtemeters aan. Er zijn ook nog varianten van andere cols verkrijgbaar, zoals de Mont Ventoux. De cap is speciaal ontworpen om op warme zomerdagen zweet te absorberen en je tijdens koudere dagen warm te houden. Hier verkrijgbaar voor €30.

4. Rapha

De ‘hidden leaves’ sneldrogende cap is een limited edition van Rapha’s klassieke fiets cap. Ontworpen in samenwerking met prog renster Hannah Barnes. Met twee geborduurde icoontjes, een herfstblad En Hannahs geluksgetal. Hier verkrijgbaar voor €30.

5. Chapeau!

Het merk Chapeau zo veel vrolijke lichtgewicht fiets caps, dat het moeilijk is om er slechts één te kiezen. Gelukkig hoeft dat ook niet, want het merk heeft een vaste aanbieding van 3 fiets caps voor de prijs van 2.  Bekijk hier de hele collectie.

6. Katusha

Dit is de stijlvolle en lichte ‘allure’ cap van Katusha. Ideaal voor de warme zomerdagen en als je wilt heeft het merk een complete bijpassende kit 😉 De cap is hier verkrijgbaar voor €25.

7. The Pedla

De RideCAMO cap van The Pedla is er eentje om mee op te vallen! Ook verkrijgbaar in andere kleuren. De cap is hier verkrijgbaar voor €30.

8. Ingeklikt

Gek op bloemen? Dit is de vrolijke ‘Night Lilies’ cap van het Nederlandse merk Ingeklikt. Hier verkrijgbaar voor €19.

9. Morvélo

Morvélo heeft altijd veel vrolijke printjes in de collectie zitten. Zo ook van deze zomerse Palmer Cap! De Palmer cap is hier verkrijgbaar voor €19.

10. Z Vetements

Deze retro ‘Z Vetements’ cycling cap is een exacte replica van het Z team, zij droegen deze caps van 1987 tot 1992. Wie weet ga je er sneller van fietsen 😉 Hier verkrijgbaar voor €10,99