We gaan er niet veel woorden aan vuil maken: Meid, je bent geweldig zoals je bent. Geef jezelf dus gerust elke dag een compliment als je in de spiegel kijkt. Vandaag is het internationale vrouwendag, dus die complimentjes krijg je vandaag van ons! En bij elk compliment hoort een leuk cadeau.

Wil jij één van de cadeautjes winnen? Maak op Instagram of Facebook een leuk bericht waarin je ons vertelt waarom dat compliment echt wel over jou gaat! Vergeet niet @pedalamag te taggen en natuurlijk #IWD2021

Als Powervrouw overwin je alle hindernissen!

Je bent sterk, je laat je niet zo snel uit het veld slaan, een echte kilometervreter. Obstakels zijn er voor jou om te overwinnen: Tegenwind, regen, een steile klim of een net te snel groepje- uitdagingen genoeg. Maar pijn? Kom op dames, dat hoeft niet! Als Powervrouw verdien je het allerbeste, en dat geldt natuurlijk ook voor je ‘female parts’. Daarom ons eerste cadeautje: Een Specialized Power Mimic zadel in de gewenste breedte! Zadelpijn is met deze speciale dames zadel passé!

Je fietst niet alleen als een superster, je ziet er ook zo uit!

Soigneren kun je leren, en op de fiets hou jij ervan om van top tot teen mooi gestyled te zijn. Passend setje kleren- check! Colour-coordinated socken- check! Hippe helm- check! Flitsende bril- check! En dat mag ook! Speciaal om je mooie outfits af te maken hebben wij voor je deze super stylishe SOLO WHT FLENS BEETLE bril van het Italiaanse merk Alba Optics t.w.v. 209 euro! 

Je fiets fixen? Doe je natuurlijk zelf

Wie kent het niet. ‘Je vriend helpt je vast even om je achterwiel eruit te halen’ …PARDON? Dat kunnen wij natuurlijk zelf wel! Naast alle andere kleine ‘ingrepen’ waarvoor we liever niet de fietsenmaker of onze ‘vriend’ lastig vallen…En omdat je natuurlijk zo’n ‘Handige Harriet’ bent, mag deze coole Primefold M BTL-48M niet ontbreken in de achterzak van je shirtje! Met de 14 onderdelen zoals inbussleutels, een Phillips en platte schroevendraaier, T25 torx sleutel, spaaksleutels en 8 mm box sleutel kun je jezelf in veel situaties uit de brand helpen! 

Pretty in Pink? Ik ben sowieso pretty, pink of niet!

Ben jij roze, bloemetjes en tierelantijnen op vrouwen-fietskleding en accessoires he-le-maal beu? Of vind je dat juist super mooi? Het mooie is, de keuze is aan jou! Want als jij je top voelt, straal je dat ook uit! Daarom willen we graag dat je de kleding kiest die het beste bij jou en je character past! Daarom mag je bij dit cadeautje kiezen welke je wilt winnen Licht je dat wel even toe in je post? vinden wij leuk!). De Specialized RBX Comp Logo Team SS Dames Jersey in Black/charcoal/grey OF de Specialized SL R SS Dames Jersey in Pink/Blue Acid- aan jou de keuze! (LET OP, de maat van deze shirts is M)


Jij bent sowieso een Superheldin! 

Twijfel je daaraan? Nee toch? En om alle superheldinnen te vieren lanceert Iris.cc vandaag een nieuw shirt: Super Future Females: Superheroine. En net als bij alle items in deze serie gaat er 5 euro per shirt naar de Cyclists’ Alliance, dat vrouwelijke wielrenners steunt tijdens en ook na hun topsportcarrière. Dus door deze tee met trots te dragen inspireer je ook nog eens anderen om bij te dragen aan dit fantastische doel (lees meer over dit shirt in de blog van Veerle Goossens).

Ook dit t-shirt mogen wij weggeven! Wat zijn we hier trots op!