*

Fiets magazine nr.2-2024 ligt nu in de winkel, bestel 'm zonder verzendkosten in onze shop!

Zoeken op fiets.nl

Zoeken op het forum

Partnerwinkels

Overzicht partners FietsClub
Beukers Bike Centre – Petten
Bike Experts – Den Haag
BikeShop – Amersfoort
Dik Bikecentre – Groningen
Evertse Sport – Zierikzee
Goossens – Borculo
Piet de Wit – Wormer
Roelofs – Arnhem
Scholten Wielersport – Dalen
Serpenti Cycling – Hulst
Sur-Place – Bodegraven
Ten Tusscher – Enschede
Van Boxel Tweewielers – Galder

Beukers Bike Centre
“A bike behind the Dijk”…. Vlak achter de dijk in Petten vind je Beukers Bike Centre. Behalve vele bekende A merken fietsen en kleding is er voor de sportieve fietser heel veel in onderdelen en accessoires te vinden.
website

Bike Experts
Bike Experts in Den Haag, Specialist op het gebied van Mountainbike, Racefiets en Cyclo-cross
Uw thuisbasis voor vakkundige opbouw, onderhoud en snelle service.
v. Baerlestraat 87-89
Tel: 070-3801617
http://www.bike-zone.nl

BikeShop
Bikeshop Amersfoort ademt fietsen en alles wat daar bij hoort. In de winkel vindt u dan ook een enorme verscheidenheid aan producten en diensten.  Een winkel die moeilijk virtueel weer te geven is op een website. Moeilijk gezien de hoeveelheid producten die wij voeren en daarnaast moeilijk aangezien wij niet louter en alleen uit producten bestaan.
Leusderweg 92
Tel: 033-4651321
http://www.bikeShop.nl

Dik Bikecentre
Bij de Bike Centre Dik treft u een uitgebreid assortiment A-merk fietsen en een compleet aanbod van accessoires, onderdelen, kleding, kortom allerlei artikelen die uw fiets plezier vergroten. Bovendien zijn er ook voordelige en degelijke Flash stadsfietsen en kinder fietsen, exclusief verkrijgbaar. Ook voor een fiets- verzekering, mogelijkheden voor flexibel betalen, een cadeaubon en tips voor het onderhoud van uw aankopen bent u bij de Bike Totaal vakman aan het juiste adres.
Bedummerweg 5-8
Tel: 050-5710073
http://www.bikecentredik.nl

Evertse Sport
Evertse sport is de specialist in racefietsen en mountainbikes. Wij zijn dealer van o.a. Pinarello, Opera, Santos, American Eagle en Concorde en  Campagnolo Pro dealer. Alles wordt op maat en naar wens van de klant gemonteerd, zodat een ieder goed op zijn of haar fiets zit. Ook voor een grote collectie schoenen, zadels, kleding en andere accessoires  kunt u bij Evertse Sport terecht.
Evertse sport de vakman in de regio!
Korte Nobelstraat 2
4301 HN Zierikzee
Tel: 0111-413979
http://www.evertsesport.nl

Goossens
Goossens Raceshops zijn gevestigd in Groenlo en Borculo. In beide winkels zult u een uitgebreid assortiment Race en Mountainbike produkten kunnen bewonderen. De eigen merk Gossini hebben naast de italiaanse naam ook een opmerkelijk sportief uiterlijk en zijn naar de wens van de klant te spuiten en op te bouwen met een uitgebreid accessoire pakket. De internet webshop is recentelijk vernieuwd en sluit aan bij hun gedrukte catalogus.
http://www.goossensraceshops.nl

Piet de Wit
Piet de Wit bestaat bijna 90 jaar en het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een echte fietsspecialist. Waar vanaf 1914 ook nog ijzerwaren, witgoed en motoren verkocht worden, worden tegenwoordig alleen nog maar fietsen verkocht.
Dorpsstraat 27
Tel: 075-6421232
http://www.pietdewit.nl

Roelofs
Na diverse verbouwingen bedraagt de winkeloppervlakte inmiddels liefst 150m². Tevens heeft hij het specialisme van de racefietsen verder uitgebreid met mountain bikes, kleding, racefietsmetingen en gespecialiseerde accessoires. Sinds 1996 is de vierde generatie aangetreden. Marc Roelofs is reeds mede-eigenaar van de zaak. Dit kwam ook in de veranderde naam tot uiting. De firma heet nu officieel Fietsspeciaalzaak Roelofs.
van Nispenstraat 1
Tel: 026-4426014
http://www.roelofsfietsen.nl

Scholten Wielersport
Scholten Wielersport is met zijn 800 m2 showroom dé wielerspecialist in het Noorden. Scholten Wielersport is o.a. gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van Race- en ATB-fietsen. Voor elk type fietser heeft Scholten Wielersport een fiets in zijn assortiment. Scholten Wielersport is o.a. dealer van de volgende merken: Stevens, Pinarello, Cannondale, Koga Miyata. Daarnaast heeft zij onderdelen van: Shimano, Campagnolo en Mavic. U kunt Scholten Wielersport vinden in Dalen, langs de N34! Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!
Kleine Veld 39
7751 BG Dalen
Tel: 0524-551328
http://www.scholten-wielersport.nl/

Serpenti Cycling
Steenstraat 15
Tel: 0114-322600
http://serpenticycling@tiscali.nl

Sur-Place
Sur-Place Racefietsenspeciaalzaak is een jong en Dynamisch bedrijf en ligt in hartje van de plaats Bodegraven(Zuid-Holland) J. Hollemans is daar de leidende sceptor die alles weet over het wel en wee van de Race, MTB, Cyclo Cross en Hybride Fiets.
van Tolstraat 18
2411 BR Bodegraven
Tel: 172-610006
www.sur-place.nl

Ten Tusscher
De fietsspecialist in Overijssel.
Ons assortiment bestaat uit stadsfietsen, stadshybrides, hybrides, racefietsen, mountainbikes en crossfietsen.Ook hebben we een uitgebreide schaats- en skeelerafdeling waar diverse topmerken vertegenwoordigd zijn.
Oldenzaalsestraat 340
Tel: 053-4358219
http://www.tentusscher.nl

Van Boxel Tweewielers
Al drie generaties staat van Boxel tweewielers voor een goede service en een uitstekende kwaliteit. Met een ruim assortiment van (sport-)fietsen, scooters, Mountainbikes en vooral racefietsen zijn wij een bekende naam in de regio Breda.
http://www.vanboxel-tweewielers.nl

Fiets de Podcast!

Populaire onderwerpen