UPDATE: In verband met de vele afzeggingen is startplaats Arnhem OPGEHEVEN! Vanaf de andere drie locaties wordt nog wel gefietst naar Utrecht.

Net als vorig jaar gaan we in 2008 op de fiets naar de Bike MOTION Benelux in Utrecht. En jij kunt meefietsen! Op zondag 2 november zullen we vanuit de vier winstreken vertrekken naar Utrecht om ons daar te vergapen aan al het moois wat er te vinden is. Deelnemers kunnen na de tocht even bijkomen met een bak koffie of thee en na een douche fris de beurs op gaan. Dit alles is nog gratis ook!

Vorig jaar vertrokken er in totaal zo’n 30 deelnemers, verdeeld over de vier windstreken, richting de jaarbeurs in Utrecht. Het gezelschap was behoorlijk divers, met wedstrijdrijder, fanatieke toerders, fietskoeriers en zelfs een echtpaar op een toertandem. Ze hebben stuk voor stuk een leuke en vooral gezellige tocht gereden.

 

Op zondag 2 november start de tocht om 10.00uur vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch en Arnhem. Vanuit die plaatsen vertrek je met één van de redacteuren van Fiets naar Utrecht. We hebben bij de jaarbeurs de mogelijkheid gekregen om de fietsen op een veilige plek te stallen zodat je daar geen zorgen over hebt. Ook is er de gelegenheid om te douchen en je om te kleden. Je moet zelf je kleding meenemen. Dit kan je het makkelijkste in een rugtas meenemen. Wanneer je niet op de fiets terug wilt, adviseren wij je om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Van Fiets ontvang je een gratis kaart voor het vervoer van je tweewieler.

De startplaatsen zijn:

Amsterdam, Bijlmer, bij de Decathlon / HMH
Rotterdam, bij wielervereniging Ahoy
Arnhem, voor Centraal Station (opgeheven door vele afzeggingen)
Den Bosch, voor Centraal Station

Als je mee wilt fietsen, moet je even een e-mail sturen naar b.van.der.leij@smm.nl Zo kunnen we een inschatting maken van de benodigdheden en kunnen we je op de hoogte houden van eventuele veranderingen in het programma.