Op de Bike Motion, die van 31 oktober tot en met 3 november gehouden wordt in de jaarbeurs te Utrecht, lanceert Veltec de actie: “Word jij het nieuwe bike model van Veltec?”.

 

Voor het volgende Veltec magazine is Veltec op zoek naar fietsliefhebbers die model willen staan voor de nieuwe collectie Ultima fietskleding. In tegenstelling tot voorgaande jaren, waarin vaak modellen gevraagd werden voor de fotoshoots, gooit Veltec het dit jaar over een ander boeg. Veltec vraagt enthousiaste en fotogenieke wielerfans zich op de geven.

 

Als je mee wilt doen aan de actie "Word jij het nieuwe bike model van Veltec?" Moet je voldoen aan het onderstaande profiel: 

                        Man:                     Vrouw:
Taille:               M                         36 – 38
Lengte:            180 – 187              170 – 177  

Uit de inzendingen wordt door  een jury één man en één vrouw uitgekozen om deel te nemen aan de fotoshoot van Veltec. De winnaars wordt een complete fietsuitrusting aangeboden door Veltec. Tevens mogen de foto’s die genomen zijn gebruikt worden voor een eigen portfolio.

 

Inschrijven kan op de Bike Motion bij de Ultima stand. Je vindt de Ultima stand op onze grote Veltec piazza in hal 12 standnummer B046.

Voor meer informatie stuur een e-mail naar models@veltec.com