De tijd van de veldtoertochten is weer aangebroken, je kan ieder weekeinde wel ergens terecht. Rijd je echter ieder weekeinde kan de verveling toeslaan. Voor wie ook ’s winters wat meer uitdaging zoekt biedt Hoeve de Linde in samenwerking met Kona een winters mountainbikeweekeinde.

Hoeve de Linde Organiseert i.s.m. Kona 16, 17 en 18 Januari een 2-daags Mountainbike weekend in Vaals – Zuid Limburg.
Maak op je mountainbike kennis met het ruige Zuid -Limburgse Heuvelland in de omgeving van Vaals, het Drielandenpunt, België en Duitsland.

Ontdek in 2 dagen dit uitdagende mountainbikegebied in het zuidelijkste puntje van Nederland. Onze mountainbike cracks nemen je mee naar plekken die normaal gesproken verborgen voor je zouden blijven.

Je verblijft het hele weekend in het hart van het mountainbikegebied op Hoeve de Linde te Vaals. Zaterdag en zondag begint de dag met een stevig ontbijt waarna het eerste deel van de tocht start. Lunchen gebeurd beide dagen in het bos waarna deel 2 van de tocht begint.  Bij terugkomst op de hoeve wacht er op zaterdag een oppeppende pastamaaltijd zodat er weer genoeg energie is voor de tocht van zondag

Vraag bij een Kona dealer naar de actiecode en boek met €15,- Korting

en betaal slechts €145,- p.p.Kijk op www.hoevedelinde.nl/mtbweekend voor details en schrijf je in..    Je krijgt professionele begeleiding, met deze cracks kom je op paadjes die normaal verborgen zouden blijven.

.    Inclusief 2x overnachting op Hoeve de Linde ( incl. bedlinnen en handdoekenpakket).

.    Inclusief ontbijtbuffet en out-door lunch op zaterdag en zondag.

.    Inclusief 1x pastamaaltijd op zaterdagavond.Wees er snel bij want het aantal deelnemers is beperkt!