Zoals in FIETS 4 al aangekondigd, zullen op 6 juni a.s. om 06.06 uur 66 deelnemers van start gaan voor 6 beklimmingen van Alpe d’Huez op één dag met ruim 166 km en 6.666 hoogtemeters. Doel van deze uitdaging is geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Met nummer 51 zal Richard van Ameijden, freelancer van FIETS, aan het evenement gaan meedoen. Voor KWF Kankerbestrijding wil hij het speciale Alpe d’HuZes-wielershirt verloten, dat hij op 06.06.06 zal dragen. Het unieke shirt wordt voorzien van de originele handtekeningen van Lance Armstrong en Eddy Merckx.


Dit unieke shirt is te winnen door de volgende twee dingen te doen:
– Ga naar www.alpe-dhuzes.nl en naar het kopje ‘Ik wil sponsoren’ .Stort een bedrag voor het goede doel KWF Kankerbestrijding op rekeningnummer: 37.31.46.116  t.n.v. FIETS o.v.v. Shirt 51 Alpe d’HuZes
– Vermeld daarbij de geschatte totale klimtijd van Richard over 6 beklimmingen van Alpe d’Huez. Goede fietsers moeten goed getraind zijn om rond het uur boven te komen, maar leveren dan een eenmalige maximale inspanning. Wat zal de eindtijd na 6x de Alpe achter elkaar zijn?


De winnaar zal op 06.06.06 bekend worden gemaakt en zal voor eind juni het shirt ontvangen. Op www.alpe-dhuzes.nl tref je alle informatie aan over dit evenement, de individuele deelnemers, organisatie, sponsors, donateurs e.d.