De Tour staat nog voor de start helemaal op zijn kop, zoals iedereen waarschijnlijk al wel weet. Dat heeft ook gevolgen voor ons Tourspel.


Let daarom op: vergeet niet jouw eigen Tour de France-team te wijzigen! Bij de ‘favorieten’ kun je alleen kiezen uit Ullrich, Basso en Vinokourov. Na vandaag weten we dat die alle drie niet meedoen met de Tour. In het spel kunnen wij dit niet meer veranderen. Dat betekent dat je met een team van acht man deelneemt in plaats van negen.


Kijk dus goed naar je ‘uitdagers’ en naar de gele trui aan het einde van de Tour, daar kun je nog wel voor andere renners kiezen.


De renners die nu uit de Tour zijn gezet zijn behalve de drie al genoemde toppers: Allan Davis, Joseba Beloki, Alberto Contador, Isidoro Nozal, Serghio Paulinho, Oscar Sevillla en Francisco Mancebo.


Voor degene die de beste renners kiest en de meeste punten scoort staat er een Koga Miyata Racefiets t.w.v. € 1.500,- klaar! Deelnemen aan het Tourspel is gratis.


Klik hier om direct naar het spel te gaan en je aan te melden. Via deze link kun je ook het complete prijzenpakket zien dat er te winnen is.


Weet je nog niet wie je moet kiezen in jouw Tour-team? De eerste stap om alles over de Tour de France 2006 te weten te komen is hier klikken.